Thursday, August 2, 2012

Al-kisah rempeyek sedap dari Johor.


Assalamualaikum.

Kuih raya mak saya dah hampir siap. Penuh ruang tamu dengan kuih.
Semangat Aidilfitri makin terasa.
Lepas ni gotong royong buat Butter Pecan Chocolate Chip pulak.

Tapi raya-raya sedap jugak dapat makan kerepek.
Asyik kuih raya je jemu jugak kan.
Mai la tengok-tengok rempeyek kami ni.

Al-kisah, rempeyek sedap dari Johor.

Ada kacang tanah dan bilis.


Ada kacang dhal.


Ada juga tumpi kacang hijau.


Sebotol RM18 sahaja!

Tapi jangan dilupakan pencuci mulut mengancam di Aidilfitri,


Kalau nak tempah, boleh sms 012-6938365.



Salam Ramadhan.

12 comments:

norinaomar said...

feveret saya kacang dal!!!!

makcik tokey buat tempeyek dengan tumpi sepelaung je dari rumah..=)
KekNa raya mana tahun ni?

darikacamatai ly said...

Salam,

Kekna,kita nak order 10 rempeyek...boleh?
Hehehehe untuk raya haji

Liana Ezzana said...

Raya Shah Alam je :)

Liya, over okeh.

Anonymous said...

salam k.liana, saya dah bankin dpt tak msj sy yg sy msj kat no akak? :) Aini

Liana Ezzana said...

Aini, dapat dah..thanx :)

alia said...

boleh sy taw ade bape pcs dlm tu..if COD boleh ka

alia said...

boleh sy taw ade bape pcs rempeyek dlm balang tu..IF COD blh x

Liana Ezzana said...

Hi Alia,

Boleh jugak COD, tak pernah kira la pulak berapa pcs or berapa berat. tp ada la dalam 70-80 pcs kot satu balang.

SURIA AMANDA said...

ya allah kenapa i x jumpa blog ni awal2...pssttt...lepas raya bleh tempah tak..berkenan rempeyek kacang tanah ngan bilis tu...nak buat mak ai x larat...huhu...tp i org ns..agak2 selamat ke repeyek tu kalau di pos?

Anonymous said...

Alahai kite dah blk kg ni...br aje nengok...hmmm frust ok...:(

Liana Ezzana said...

suria alamanda: rempeyek ada lg, but very limited. ok jujur tinggal 6 botol je rempeyek kacang tanah. first come first serve :)

Jαnnαhツ said...

sedapnya tumpi.... kacang dal pun meletup... hahaha